dimarts, 15 de desembre del 2009

De qui és el poema-recepta?

Com us vaig prometre, us donaré unes quantes pistes:

-El llibre on surt aquest poema és del 2008
-L'editorial té nom d'estat europeu
-Es tracta d'una noia
-I és ebrenca

I ara el poema-recepta:

CUINA PER "ENGATUSSAR" SOLTERS
Ingredients:
100 g de pa (millor de pessic)
50 g de melindros (a punt per sucar)
150 g de carn picada (al gust del consumidor)
i 20 g de pebre (preferiblement picant o verd)
Preparació:
S'agafa el pa separat a pessics,
i es barreja amb la carn picada.
Amb els melindros s'embolica la massa anterior,
i si hi ha sort podem posar-hi el pebre que vulguem...
Suggeriment:
Intenteu no practicar aquesta recepta
amb individus de pa sucat amb oli

6 comentaris:

  1. Senyor Ignasi,
    vostè ens proposa llaminadures molt subtils que potser són inapropiades per a la gent del terrós.
    La darrera vegada que se'm plantejà un àpat de la qualitat que ens mostra, vaig haver d'empassar-me una figa seca, abandonada fins i tot dels cucs.
    La clotxa, penetrada per una bona arengada, també pot fer bona feina. Oi?

    ResponElimina
  2. Ignasi,

    Por ser de n'Joan Brossa?
    Josep

    ResponElimina
  3. Senyor algutzir, les llaminadures que us proposo no són inapropiades per a la gent del terròs com vós, d'això en podeu estar segur. I, d'altra banda, qui diu que les figues seques o les clotxes no poden arribar a ser sublims?

    Josep, no és Joan Brossa. Tot i que té un aire...

    ResponElimina
  4. NO ho sé, però trobo la poesia prou original i sucosa. M'agrada.

    ResponElimina
  5. Va, una última i definitiva pista: la poetessa és de la Fatarella. A mitjanit, si no ho heu encertat, en diré el nom.

    ResponElimina
  6. Lo llibre: Esperit de llima.

    L'editorial: Andorra

    L'autora: Ester Suñé

    (la propera vegada no faré preguntes, posaré la cita i d'on l'he treta. "Menos fenya", que dirien al meu poble)

    ResponElimina