diumenge, 20 de desembre del 2009

Esquerra promou el Camp

Sort en té el Camp, d’Esquerra, perquè tot el que fa per promoure’l no està pagat amb diners. Està pagat amb diners que un dels clans més influents del partit tingui com a ensenya el fruit sec per antonomàsia d’aquestes terres? Des que a un noi de Cambrils, a un de Torredembarra i a un altre de Reus se’ls va batejar com el Clan de l’Avellana, si se n’ha fet, de feina. No han estat tan efectius els segells de qualitat ni les campanyes publicitàries, no.

Està pagada amb diners la definició del primer tripartit de l’exconseller Carretero? No recordeu que va dir que era com un viatge en Dragon Khan? Voleu campanya de promoció més bèstia de la muntanya russa del parc d’atraccions de Vila-seca i Salou?
I de les declaracions del també exconseller Vendrell, què n’heu de dir? Sí, homes, quan va baratar la presidència de la Generalitat a canvi que Artur Mas virés cap al babord sobiranista. No recordeu que les féu a Reus, durant una calçotada, i que el propòsit real era fomentar la ingesta del calçot nat a Valls?
Amb aquests antecedents, no fóra estrany que el proper congrés extraordinari dels esquerrans se celebrés a Tarragona. I encara menys que es fes a l’Amfiteatre Romà, en lloc del Palau de Congressos. Imagineu-vos l’estampa: el sol, el cel, la mar, les bases rugint enfurides a les grades, i a baix, a l’arena política, els gladiadors Carretero i Puigcercós disputant-se el control del partit en una lluita a mort. Això sí, ben untadets amb oli DOP Siurana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada