dilluns, 18 de gener del 2010

Sandvitx de brandada de bacallà (aperitiu)

Sandvitx de brandada de bacallà (aperitiu)

Ingredients

- 100 gr. de bacallà
- 1 all
- 1 punta de bitxo
- 80 ml. oli d'oliva verge
- ¼ barreta de pa

Material

Paella
Morter

Elaboració

1. Posar a coure lentament l’oli amb l’all i el bitxo, afegir la pell del bacallà. Un cop confitat tot afegir el bacallà coure una mica i retirar.

2. Posar el bacallà en un morter, trinxar amb la mà de morter i afegir l’oli lentament, fins fer una massa.

3. Tallar la barreta a llesques fines i uniformes.

4. Col·locar la brandada al centre. Es pot acompanyar d’uns germinats, ous d’arengada o similar.

2 comentaris:

  1. ja m'he plantejar entrar en aquest blog després d'haver menjat, perquè abans és inhumà

    ResponElimina
  2. Més inhumà és escriure sobre menjar amb la panxa buida, Jesús...

    ResponElimina