Quan vaig anar a sopar després de la presentació de Tàrrega, el Lluís va ensenyar-me una recepta que estan impulsant a la capital de l'Urgell: el bacallà targarí. Se'm va acudir que podíem afegir aquesta recepta al concurs que us vaig proposar fa uns dies, el termini del qual s'acaba el 15 de desembre. Recordeu, sortejarem un exemplar d'Esmorzars de Lleida per a tots els que envieu fotos!
(la meua dona m'ha dit que fins i tot jo puc provar-ho... Això sí, per a mi no hi haurà llibre)
Quan vagi a Tàrrega prometo demanar per dinar bacallà targarí.
ResponEliminaHola a tots i totes,
ResponEliminaSóc el Carles de Tàrrega. I us puc dir que
el bacallà targarí no es troba fàcilment als restaurants de Tàrrega perquè n'hi ha que no el tenen a la carta. On sí que el cuinen i us el faran bo és a la taverna on va estar l'Ignasi el dia de la presentació del llibre a Tàrrega, D tapes, que està a la Plaça de les Nacions sense Estat.