-Senyor Fawlty.
-Digui.
-Aquest local no reuneix cap de les condicions higièniques reglamentàries. O vostès prenen meusres immediatament o em veuré obligat a fer una denúncia i recomanar que tanquin l’establiment per faltar les normes. Concretament: no hi ha calendari de neteja; la fregidora és bruta, greixosa i té incrustacions; la superficie de treball és bruta, esquerdada i amb restes de menjar; el mosaic de les parets i de terra té verdet; els estris de cuina, bruts i fumats; la campana del ventilador, bruta…
-Escolti, la fregidora…
-Magatzem d’aliments defectuós, sense control de temperatura; carn cuita i crua barrejada a la mateixa plata; carn crua col•locada damunt dels ingredients de rebosteria; sucs de carn barrejats amb els productes làctics; juntes de la nevera en mal estat; congelador sense descongelar; i nevera inferior a les necessitats…
-Té tota la raó…
-I també poca higiene en el maneig d’aliments; indicis que es fuma a la cuina; davantals bruts; falta de draps de cuina nets; i falta de lavabo pel personal de cuina que la inspecció de fa sis mesos va asegurar que l’instal•larien, i dos coloms morts al dipòsit d’aigua.
-La resta està bé?
Avui, a BCN
Fa 5 hores
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada