dijous, 4 de febrer del 2010

Una altra sobre les sobres

Què feu quan aneu al restaurant, ho trobeu bo (boníssim), i sobra molt? Ho deixeu al plat o dieu al cambrer que us ho fiqui en una carmanyoleta? Considereu que és de bona educació o no? Considereu que, ja que ho heu pagat, teniu el dret a endur-vos-ho? Què considereu, a veure?

2 comentaris:

  1. Ignasi, a Casa Nostre, a Cal Nen. No cal pàs que m'ho demanin, jà els ho dic jó, que els embolico, el que no s'han acavat, i amb una mica d'maginació, poden tenir un primer plat per dinar al dia següent..! ej. queda mitg plat de vedella estofada amb bolets, i el seu suquet , RECEPTA, per aprofitar - fer bullir spagetti, i tallar els trocets de vedella, i els bolets, ben petits, i afegir als spaguetti, un cop escorreguts de l'aigua..!! una bona ratllada de formatge...!! et voilâ..., una bella spaguettata, di resto de la domenica...!!! Salut..!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies, Madeleine, em servirà molt aquest consell!

    ResponElimina