dilluns, 5 d’octubre del 2009

Gastronomia diversa

No cal dir que aquest bocí d'Espàrtac (Stanley Kubrick, 1960) va ser censurat.

3 comentaris:

  1. A mi no m'agraden els caragols (ni en sentit figurat ni en sentit "real"), i mira que de petit m'agradava molt "l'arròs de caragolada" que feia la meua àvia de Beneixama. Un arròs eixut fet amb el brou dels caragols cuits amb un sofregit de ceba, tomata i molta herbassana.
    Ara, de més adult no en reacostume a la textura dels caragols, i mira que són bons a la llauna!! Però no puc amb ells. Deu ser l'edat.
    Salutacions. Francesc de Beneixama

    P.S. No m'estranya gens que fora censurada. Ja sabem com són els americans. Trobe que és genial el suggeriment que fa l'amo de l'esclau a aquest que tant li fan ostres com caragols devia ser massa per a la "moralitat" de l'època. I això que tot és molt subtil, aparentment. Ara, que això s'ho diguen enmig d'un bany com eixe, també té el seu què.

    ResponElimina
  2. Bé, on diu "no en reacostume", ha de dir "no em reacostume", i on diu "fora", cal que hi diga "fóra". Ja em disculparàs les errades.
    Francesc de Beneixama

    ResponElimina
  3. Francesc, interessant la recepta de l'arròs amb caragols. I per les faltes no patixos, tots (absolutament tots) en fem.

    ResponElimina