dijous, 23 d’abril del 2009

Estic baldat (Sant Jordi 09)



Llibreria Caselles, Pati de l'IEI, Rambla d'Aragó, Llibreria Pedra Paper Tisora, Consell Comarcal de la Noguera... Estic baldat. Però ha valgut la pena.

Fins l'any que ve!

Aquí podeu llegir les cròniques del Segre i La Mañana referents a la Diada de Sant Jordi. Busqueu-m'hi a veure si m'hi trobeu.

(les fotos són cortesia de l'Anna Muñoz, la cap de Comunicació de l'Editorial Fonoll. La primera, al davant d'una pila d'exemplars d'Esmorzars de Lleida; la segona, xerrant amb el periodista de La Mañana Francesc Guillaumet i compartint taula amb Jordi Pàmias, poeta que presentava La veu de l'àngel; i la tercera, al costat de l'economista Ramon Morell, que presentava Economia a l'abast. Totes les fotos estan preses a la paradeta dels autors locals que hi havia a davant de la Caselles)

4 comentaris:

  1. Et fico al Tradiblog, clar. http://tradi.blogspot.com
    Salutacions i molta sort.

    ResponElimina
  2. Me n'alegro molt que acabessis baldat, espero que signessis molts llibres. L'Ignasi (el "meu Ignasi" :-)) ja se l'ha començat i li està agradant molt. La meva cunyada s'ha llegit el capítol del Blanc i Negre perquè hi va a dinar cada dia i m'ha dit que està molt ben descrit.
    Jo ja tinc ganes d'agafar-lo i, com dius tu, ensalivar i ensalivar!!!
    Marta

    ResponElimina
  3. Gràcies, Tradiblog. I gràcies, Marta. Dóna records a l'home i la canalla.

    ResponElimina
  4. Estava treballant i no vaig poder passejar-me, però ja coincidirem, ja...
    El teu llibre el vaig degustant poc a poc i t'he de felicitar per haver aconseguit fer el que alguns havien intentat fer, però que tu has fet d'una manera molt diferent i molt més literària. La meva mare ja s'ha anotat totes les receptes i l'ha fullejat de dalt a baix, així que intentaré venir a sarroca per que en dediquis també un per a ella.

    ResponElimina