diumenge, 19 d’abril del 2009

Presentació a Jesús

Avui a la tarda he anat a presentar el llibre a Esmorzars de Lleida a Jesús, en el marc dels actes de la Fira Literària Joan Cid i Mulet. Allí he retrobat amics com el Josep Moragrega, amb qui vaig treballar a la Delegació del Govern de les Terres de l'Ebre; escriptors com Jesús M. Tibau, Emigdi Subirats, Sílvia Favà o Glòria Fandos, amb els quals vam perpetrar l'obra col·lectiva El riu que parla; el lleidatà Ramon Usall, autor de Tots els camins porten a Romania; l'editor Àlex Ferrer, d'Aeditors (precisament qui ens va publicar El Riu que parla), el superllibreter de Vall-de-Roures Octavi Serret... També he tingut el gust de conèixer tres escriptors més: Miquel Esteve, Xavier Garcia i Eduard Roure.

Però el més emotiu ha estat el retrobament amb el meu "casero" Pepito Vallés i la seua dona María José. He evocat, en la conversa que he mantingut amb ells, les magnífiques vistes que tenia des del menjador del pis, amb les antenes de Caro allà lluny. Però no m'he atrevit a dir-los una cosa que potser m'hauria fet quedar malament: que a Jesús (potser perquè vivia sol) hi he fet les migdiades més llargues de la meua vida. Me n'hi anava després de dinar i m'aixecava abans de sopar.

PD: Per cert, moltes felicitats a la comissió organitzadora de la fira. Espero tornar-hi l'any que ve.
(a la foto, cortesia de Jesús M. Tibau, un servidor presentant Esmorzars de Lleida. No ha estat la presentació més entretinguda, ni de bon tros. La palma se l'ha emportada el pallasso Muniatto i el seu xou)

2 comentaris:

  1. salutacions i fons la propera, amb forquilla o no pel mig

    ResponElimina
  2. Hola Ignasi
    El gust ha estat nostre de poder compartir amb tu aquesta presentació.
    Esperem que puguis participar properament en algun altre dels actes que habitualment organitzem.,
    Si ens necessites per acompanyar-te a esmorzar...ja ho saps!

    ResponElimina