dissabte, 18 d’abril del 2009

Presentació a Lleida


El divendres 17 d'abril, a la Biblioteca de la Maternitat de Lleida, vam fer la primera presentació d'Esmorzars de Lleida. Érem una vintena, entre els quals ma germana Montse, ma neboda Mònica, la Núria Olomí, el Jordi Prim, la Roser Prim, el Carles Domingo, familiars del meu editor Marcel·lí Pascual i també del presentador de l'acte Ramon Camats.
Abans havia anat a entregar el llibre a diversos mitjans de comunicació de Lleida. Vaig començar pel diari La Mañana, vaig continuar amb Onda Rambla, on em van entrevistar en directe, Catalunya Ràdio, on em van gravar en directe, i vaig acabar pel diari Segre, on avui surt aquest altre regal que m'ha fet el Ramon.
Després de la presentació, i a jutjar per la recepció que va tenir el llibre, tinc la impressió que aquest Sant Jordi, a Lleida, no ens anirà pas malament. És més, és possible que en fem alguna de grossa.

(d'esquerra a dreta: Marcel·lí Pascual, el meu editor; jo mateix i Ramon Camats)

2 comentaris:

  1. Ahir no me'n vaig assabentar de la presentació del teu llibre perquè si no hi hagués anat. Avui al matí he llegit la ressenya al Segre i m'ha agradat molt. Que tinguis una bona diada de Sant Jordi!

    ResponElimina
  2. Lo dia de Sant Jordi seré a la Caselles de 12 a 1 firmant llibres. A la tarda potser aniré a una altra llibreria, però encara està per confirmar. I a les 20 hores, a Balaguer. I farem més presentacions per aquests verals. Vine quan vulgos i on vulgos.

    ResponElimina