Diumenge passat vam fer una menjada al mas del pare de l'Héctor M. Vam menjar carn i llonganissa a la brasa i caragols a la llauna. Us explico com va preparar l'Héctor M. els caragols: primer va tirar un raget d'oli a la llauna; després va escampar-lo amb un paper de diari; a continuació va col·locar els caragols mirant amunt; després va afegir la sal, l'oli el pebre i al final, quan ja estaven fetets, va deixar anar un raget de whisky perquè quedessin cruixents. I vaja si ho van quedar! Felicitats, Héctor! (no la sabia, aquesta del whisky)
(als que conegueu l'Héctor, l'M. no és el seu cognom, sinó el seu segon nom: Martí)
jo els poso a la llauna sense netejarlos, am molta farigola , romaní y fenoll , tot mol trinchat.. pebre y sal .. i ben arruisat de oli .. sempre q sigue a les brases.
ResponEliminaUna bona menja. M'agraden moltíssim els cargols a la llauna . Jo li poso un rajolí de cognac o brandi al final i sense netejar-los.
ResponEliminaNo, no, el que va netejar va ser la llauna, no els caragols.
ResponElimina