diumenge, 26 de juliol del 2009

Hall of Fam Premium: Cal Prim de Montoliu

Aquestes són, més o menys per ordre cronològic, les fotos que va fer el Jaume Prim durant la festa del vi a Montoliu. Les dues primeres corresponen al fi de festa, però no he sapigut com enganxar-les al lloc on tocava. Per tant, és a partir de la tercera foto on comença la sèrie.

No faré cap més comentari, espero que sigueu vosaltres que en feu. Què us suggereixen aqueixes imatges?








































































































































12 comentaris:

  1. Home..., em suggereix una bona xalada a costelles de la festeta, però el que de veritat em crida l'atenció que en cap fotografia hi surt cap dona. Que no els agrada el vi? ;)

    ResponElimina
  2. Sí, la mestressa de la casa, la Teresita. Lo que passa és que no surt a la foto.

    Un altre any li direm que s'hi posi.

    ResponElimina
  3. Ah! I la Jèssica, la filla del Tudel (lo de la barba), que va venir als postres. I la Núria, la dona del Jordi Prim, que va venir una mica més tard. I la meua dona, l'Alba, que va vindre a arreplegar-me. Lo que passa és que no surten a la foto.

    Un altre any direm que s'hi posin totes.

    ResponElimina
  4. Aquest raig de vi tan negre em fa pensar en un petroli viscós i dens. Sembla com si en tirar-se'l a la gargamella el bevedor s'estigui lubricant l'organisme! Visca l'or negre de la nostra terra!

    ResponElimina
  5. A mi, que ja tinc més de 50 anys, em recorda la casa dels meus avis a Bovera, quan feiem el mateix.
    Gracies Ignasi per aquests moments d'evasió que arriben per e-mail, i que al mig de la jornada de treball, sóm com un kit kat. Una abraçada, Xavier.

    ResponElimina
  6. Ai que ara sortiràn totes i cap davant de l'objectiu...! XDD

    ResponElimina
  7. XENXI ETS UN FART !!!!!!

    ResponElimina
  8. molt maques les fotos (especialment la del gamarús amb la samarreta del miki mouse). ara fes el favor de desar la càmera i treballar una miqueta, que tens uns família que alimentar.

    coi de nano!

    ResponElimina
  9. Gràcies a tots i totes pels vostres comentaris filosòfics, evocadors, de gènere o festius!

    ResponElimina
  10. Jo volia, voldria, deixar-te de veres un comentari filosòfic, de veres i de veremes. Però avui no he begut encara. Ho deixaré per un altre dia!!!
    Es veiem

    ResponElimina
  11. Va estar bé la festeta, per aquells que no hi heu assistit mai us diria que com diu un comentari anterior es com tornar al passat. La gent que surt a les fotos i les que no es veuen formen part de la "tribu" com diu l'Ignasi. Alguns dirien que es tracta d'una especie en extinció però jo penso que ara tenim més força que mai, dispossats a arremangar-nos la camisa i tacar-nos amb uns glops que gelen l'anima i que ens recorden aquells de la tribu que ens van ensenyar la veritable filosofia del companyerisme i l'amistat.

    ResponElimina
  12. Gràcies Eduard pel teu indefinit comentari.

    I gràcies Jaume pel teu. Per als qui no ho sapigueu, lo Jaume és qui va fer aquestes fotos tan fantàstiques. Lo Jaume és un dels hereus de Cal Prim, que recull la sabiduria i també l'esperit d'aquesta casa, per transmetre'ls a la seua descendència.

    ResponElimina