divendres, 25 de setembre del 2009

Mas Folch

Ahir, festa de Misericòrdia, vam anar a dinar a Mas Folch, a Constantí. El lloc es troba a tocar de l'aeroport de Reus (també de Constantí?) Hi ha lloc on la canalla pot jugar, cosa important per a nosaltres. I el menjar és molt bo. Aquí us deixo el rastre de plats que ens vam cruspir:

Aperitiu: gaspatxo, un bunyolet de bacallà i al vaset del costat quelcom també amb bacallà i trossets de pernil.


Per les nenes: costelletes de xai amb patates fregides.

Vi: un Mas Collet DO Montsant.


Per la meva dona: ara no ho recordo. Em sembla que portava ceps.


Per mi: graellada de verdures. Sorprenent, el fet de combinar pinyons amb l'escalivada. Dóna un gust fantàstic, inèdit.

Per la meva dona: magret d'ànec. Es va posar les botes...


Per mi: filet de bou amb múrgoles (si no recordo malament)


Per mi: una cerveseta (s'havia acabat lo vi)


Per la meva dona: fondant de xocolata.
Per mi: bunyols de vent amb xocolata i vainilla (diria jo). Fixeu-vos en la floreta i la tija incrustada a la cullera. Un detall curiós: quan m'ho van portar, el recipient anava tapat. Quan el noi va enretirar la tapa, va sortir un fum blanc, espès, olorós, de faig.

Per mi: un cafetonet.

Per les xiques: dos geladets. Elles eren als baldadors.

6 comentaris:

  1. Gràcies ara ja sé un restaurant per anar quan vagi a Constantí.

    ResponElimina
  2. el vi s'havia acabat? carambes! ara resulta que allò de 'constantí, molta merda i poc vi' dels Pets no era només per completar la rima facilona.

    lo kantinu.

    ResponElimina
  3. S'havia acabat perquè havia demanat una ampolla de 3/8, home...

    ResponElimina