Un viatge literari i gastronòmic. M'hi acompanyeu?
dijous, 9 de desembre del 2010
Com es va fer (Descobrir Garrigues), segona part
El Jordi Bas, que és molt bon fotògraf, m'envia aquestes fotos perquè vegeu què en va sortir, de l'anterior apunt al bloc. Són unes fotos molt, molt guapes:
Ametlles marcones de mon pare:
Primer pla dels caragols a sobre d'un llit de sal grossa:
Aquests ditets són meus:
Com veieu, fins i tot a les coses més petites s'hi aplica la tècnica:
Quins records que m'has fet venir!! No he tornat a menjar una cassola de conill amb suc (almenys així n'hi diem nosaltres) com que les que feia la meva àvia quan ens estàvem a Sarroca. Quin bon fer que es va perdent, aquell xup-xup, aquella oloreta que perfumava tota la casa de dalt a baix... Mmmmm...
Recollons, quina bona pinta. Aquests caragols son made in Ignasi senior, mequivoco?
ResponEliminaSalut
Jaume
No, James, no t'equivoques. És la tècnica del gran mestre dels caragols!
ResponEliminaQuins records que m'has fet venir!! No he tornat a menjar una cassola de conill amb suc (almenys així n'hi diem nosaltres) com que les que feia la meva àvia quan ens estàvem a Sarroca. Quin bon fer que es va perdent, aquell xup-xup, aquella oloreta que perfumava tota la casa de dalt a baix... Mmmmm...
ResponEliminaSembla estrany, els records que es poden desprendre d'una cassola...
ResponElimina